Janssen de Jong koopt locatie in Oldenzaal-Stakenbeek voor woningbouw

Het sportcentrum van Fred en Marian van Veen aan de Helmichstraat in Oldenzaal is gekocht door de Janssen de Jong Projectontwikkeling.

Na sloop van alle opstal realiseert Janssen de Jong woningen en appartementen. Het bedrijf heeft tevens het terrein naast het sportcentrum aangekocht van de gemeente Oldenzaal. Hiermee wordt nagenoeg het gehele terrein tussen Helmichstraat, Roveniusstraat en Bisschop Balderikstraat door Janssen de Jong Projectontwikkeling ontwikkeld.  

Op de locatie in de nieuwbouwwijk Stakenbeek worden onder de projectnaam ’t Leemer in totaal 38 woningen gerealiseerd, bestaande uit halfvrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en een appartementencomplex met 20 appartementen genaamd Leemstaete.

Het project zal gefaseerd worden gebouwd. De eerste fase bestaat uit vier halfvrijstaande woningen, vier rij-hoekwoningen en een vrijstaande woning voor de voormalig eigenaren van het sportcentrum. Naar verwachting gaat Janssen de Jong Projectontwikkeling kort na de komende zomervakantie in verkoop met deze eerste fase. Het appartementencomplex, dat aan de Groene Loper ligt, zal naar verwachting later dit jaar in de verkoop gaan.