Hoogvliet opent nieuwe supermarkten

Hoogvliet heeft een nieuwe supermarkt geopend in Leiden en later volgen nog openingen in Zoetermeer, Scheveningen, Veenendaal, Zeist, Woudenberg, Mijdrecht.

In februari heeft Hoogvliet een nieuwe supermarkt van 2100 m² geopend op het Kooiplein in Leiden.

Dit jaar volgen nog twee grote nieuwe supermarkten. Op 29 juni opent Hoogvliet een supermarkt van ruim 2600 m² in het Stadshart van Zoetermeer. Onder de supermarkt ligt een parkeergarage met een capaciteit van 180 parkeerplaatsen, via een tapis roulant direct verbonden met de supermarkt.

Eind augustus wordt een nieuwe supermarkt van 1700 m² geopend in het centrum van Scheveningen (eerste foto). Onder de supermarkt is een parkeergarage met 80 parkeerplaatsen en op de supermarkt zijn 66 zorgappartementen gerealiseerd.

In 2017 wordt nog gestart met de bouw van een supermarkt van 2900 m² in het centrum van Veenendaal, een supermarkt van ruim 2000 m² in het centrum van Zeist (tweede foto), een supermarkt van 2700 m² in Woudenberg (derde foto) en een supermarkt van 1650 m² in Mijdrecht. Deze vier projecten worden naar verwachting in 2018 opgeleverd.

Daarnaast worden in 2017 nog twee omgevingsvergunningen verwacht voor de bouw van supermarkten in Hazerswoude-Rijndijk en Arnhem.

Ook voor 2019 en volgende jaren wordt gewerkt aan concrete projecten en zal de groei aanhouden.

De projecten zijn geïnitieerd door Hoogvliet Beheer en worden voor een deel zelfstandig ontwikkeld en gerealiseerd. Een aantal komt tot stand door samenwerkingsverbanden met verschillende marktpartijen.