Henk Berends treedt toe als partner bij RYSE

Henk Berends is partner geworden binnen RYSE. 

Berends is sinds 1 januari 2023 in dienst bij RYSE. ‘Hij heeft met grote toewijding en expertise bijgedragen aan de groei en versterking van onze adviestak gebiedsontwikkeling voor publieke en commerciële opdrachtgevers. Zijn brede ervaring in zowel de publieke sector, gebiedsontwikkeling, grondbeleid als in publiek- private samenwerkingen, zijn van onschatbare waarde voor RYSE, aldus het bedrijf. 

Afgelopen periode is Berends een van de trekkers geweest van de Business Unit Publiek Vastgoed. Die richt zich onder meer op het bieden van concrete en haalbare oplossingen voor diverse uitdagingen in de publieke sector, bijvoorbeeld op het vlak van gebiedsontwikkeling of dat van de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. Ook vanuit zijn rol als partner zal Henk Berends meewerken aan de verdere vesterking en groei van de Business Unit Publiek.

‘Henk Berends is een ondernemer in hart en nieren, waardoor hij perfect past binnen onze partnergroep. Met deze stap blijft hij een waardevolle bijdrage leveren aan onze missie om duurzame en effectieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen in gebiedsontwikkelingen’, zegt Driss Aarab, directeur bij RYSE.