Heinde & Ver opent restaurant in Ringers Winkelcentrum

AM heeft een huurovereenkomst gesloten met restaurantformule Heinde & Ver. Het betreft een unit van 440 m² in Ringers Winkelcentrum in Alkmaar.

Het restaurant krijgt een plek aan het nieuwe Ringersplein. Heinde & Ver opent hiermee haar zesde vestiging en biedt onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs. Het restaurant opent naar verwachting in oktober 2019 haar deuren.

Deze verhuurtransactie is namens AM tot stand gebracht door Adhoc Horecamakelaars.
Recent tekende AM ook een huurcontract met Only for Men en Prenatal voor Ringers Winkelcentrum.

Ringers Winkelcentrum ligt aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar en bevat een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en leisurefuncties.  Op dit moment wordt aan de noordzijde van Ringers Winkelcentrum (voorheen Noorder Arcade) ongeveer 10.000 m² toegevoegd.
Met deze toevoeging wordt het winkelaanbod verder vergroot en de parkeervoorziening aanzienlijk uitgebreid tot circa 800 parkeerplaatsen. Ook het uitbreiden van de horeca en het toevoegen van de leisurefuncties zijn een belangrijk onderdeel van de plannen. Dit alles past binnen het streven om van Ringers Winkelcentrum een belangrijk ontmoetings- en verblijfscentrum voor Noord-Holland te maken. Eind 2019 is de opening van de uitbreiding.