Hans Bonekamp maakt promotie bij VanWonen

Gebiedsontwikkelaar VanWonen heeft Hans Bonekamp per september benoemd tot Head of Projects. De benoeming in deze nieuwe functie stelt VanWonen in staat om de groei van de projectenportefeuille in goede banen te leiden.

Hans Bonekamp werkt sinds eind 2020 bij VanWonen. Hij heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van complexe projecten en grootschalige gebiedsontwikkelingen. Eerder was hij onder meer projectdirecteur van gebiedsontwikkeling Hoef en Haag bij Vianen en Hoog Dalem in Gorinchem. Vanaf zijn start bij VanWonen is hij projectdirecteur van gebiedsontwikkeling De Waalhoven in Nijmegen. Deze rol blijft hij vervullen vanuit zijn nieuwe functie.

Mireille Jeurnink, directeur Vastgoedontwikkeling is blij met deze benoeming: ‘We realiseren met succes onze strategie gericht op groei. Onze projectenportefeuille is nu een stuk omvangrijker dan pakweg twee jaar geleden. De gebiedsontwikkelingen waar we ons mee bezighouden zijn ook grootschaliger en complexer. We hebben het VanWonen team daarom uitgebreid met een aantal projectontwikkelaars. Om ook met elkaar aan alle projecten voldoende tijd en aandacht te schenken, hebben we de functie van Head of Projects in het leven geroepen. Zo krijgt elk project, en elk projectteam de aandacht die het verdient.’