Grote interesse voor hoofdkantoor Unilever in Kingston-Upon-Thames

Een tiental partijen biedt € 233 mln tot € 256 mln voor de financiering en aankoop van het nieuwe hoofdkantoor van Unilever in Kingston-Upon-Thames.

De biedingen zijn afkomstig uit verschillende landen en continenten, waaronder Duitsland en Azië. Cube Real Estate ontwikkelt aan de oever van de Theems twee kantoorgebouwen en een woontoren. Het kantoorgedeelte van Eden Campus (32.000 m2) biedt plek aan tweeduizend medewerkers. Unilever heeft beide panden voor vijftien jaar gehuurd. Eind 2023 of begin 2024 zal daar het personeel worden samengebracht, dat nu nog op vijf verschillende locaties werkzaam is.  

“Voor Unilever is dit een zeldzame kans om teams samen te brengen in een zeer duurzaam, toegankelijk en inspirerend kantoor dat is ontworpen voor toekomstige manieren van werken, dat een bijenkorf van samenwerking zal zijn voor onze medewerkers en voor retailers, leveranciers, consumenten en andere organisaties”, zo verklaarde Sebastian Munden, algemeen directeur en uitvoerend vice-president van Unilever UK & Ireland eerder.

Cube Real Estate wordt geadviseerd door JLL en Cushman & Wakefield.  

img
Redacteur
Profiel