Groothandel Jeveka vestigt zich in Almere Poort

ALMERE - Groothandelsbedrijf Jeveka heeft bedrijventerrein Lagekant in Almere Poort gekozen als nieuwe vestigingsplaats. Maandag 21 mei ondertekenden de gemeente en Jeveka de koopovereenkomst. Heembouw uit Roelofarendsveen zal de nieuwe huisvesting voor Jeveka realiseren. Het architectenbureau van Heembouw, Habeon Architecten, heeft het ontwerp voor de nieuwe bedrijfsruimte (2000 m[sup]2[/sup] kantoorruimte met showroom en 5500 m[sup]2[/sup] bedrijfshal) gemaakt.

ALMERE - Groothandelsbedrijf Jeveka heeft bedrijventerrein Lagekant in Almere Poort gekozen als nieuwe vestigingsplaats. Maandag 21 mei ondertekenden de gemeente en Jeveka de koopovereenkomst. Heembouw uit Roelofarendsveen zal de nieuwe huisvesting voor Jeveka realiseren. Het architectenbureau van Heembouw, Habeon Architecten, heeft het ontwerp voor de nieuwe bedrijfsruimte (2000 m2 kantoorruimte met showroom en 5500 m2 bedrijfshal) gemaakt.

Met de vestiging van Jeveka op Lagekant krijgt Almere er 58 arbeidsplaatsen bij.
Jeveka is een groothandel in bevestigingsartikelen en gereedschappen. Het bedrijf levert schroeven, moeren, gereedschappen en verwante producten voor de machinebouw en industrie. Als handelsbedrijf is een centrale ligging in het land en een goede bereikbaarheid van essentieel belang.
Bedrijvenpark Lagekant ligt aan de voet van de eerste afrit A6 na de Hollandse Brug. Bipharma (import en verkoop van diagnostica, injectiepreparaten en dermatologische producten) is al gevestigd op Lagekant. Lexro, Nice to Meat en de Christelijke Agrarische Hogeschool Almere bereiden een vestiging voor.