Geolog International kiest opnieuw voor Entree II

AMSTERDAM - Geolog International is met IVG International Funds GmbH een nieuwe huurovereenkomst overeengekomen voor 837 m[sup]2[/sup] kantoorruimte in gebouw De Entree II aan De Entree 230-260 te Amsterdam Zuidoost. Geolog is al meerdere jaren met haar hoofdkantoor in het gebouw gevestigd, maar heeft de huurovereenkomst nu langjarig verlengd en daarbij tevens het gehuurde metrage fors uitgebreid.

AMSTERDAM - Geolog International is met IVG International Funds GmbH een nieuwe huurovereenkomst overeengekomen voor 837 m2 kantoorruimte in gebouw De Entree II aan De Entree 230-260 te Amsterdam Zuidoost. Geolog is al meerdere jaren met haar hoofdkantoor in het gebouw gevestigd, maar heeft de huurovereenkomst nu langjarig verlengd en daarbij tevens het gehuurde metrage fors uitgebreid.

Geolog biedt nationale en internationale oliemaatschappijen in meer dan 35 landen niche diensten, op het gebied van olie en gasboringen, zowel on- als offshore. Met de moderne uitstraling, efficiënte indelingsmogelijkheden, uitstekende parkeerfaciliteiten, een energielabel A en een optimale bereikbaarheid, gelegen middenin het zakelijk hart van Amsterdam Zuidoost met vele voorzieningen in de directe omgeving, sluit gebouw Entree II naadloos aan op de behoeften van de huurder. In het gebouw is momenteel nog circa 4000 m2 kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.
Geolog werd in deze transactie begeleid door NAI Netherlands.