GaragePark opent in Venray eerste park in Limburg

Vrijdag lanceert GaragePark officieel een nieuw park met garageboxen op bedrijventerrein De Hulst in Venray.

Op de begane grond bouwde de marktleider het afgelopen jaar vijftig boxen van 21 vierkante meter en twee boxen van 17 vierkante meter. Dit is het eerste GaragePark in Limburg waar ondernemers en zzp’ers vanuit een multifunctionele garagebox kunnen ondernemen.

Het park ligt aan De Voorde, dichtbij de op- en afritten van de A73 en N270. Op het park biedt GaragePark een volledig omheinde en beveiligde locatie met BORG-2 veiligheidsmaatregelen. Naast 24 uur per dag toegang en beveiliging inclusief camerabewaking, beschikt het park ook over sanitaire voorzieningen en postbussen. Nog dit jaar is GaragePark van plan een vestiging in Venlo te openen.

Sinds 2007 verzorgt GaragePark een volledig concept van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 4000 garageboxen verspreid over 43 parken in Nederland. Daarvan zijn inmiddels 35 parken opgeleverd en 8 in aanbouw. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht.