GaragePark opent in Rosmalen zijn vijftigste park in Nederland

Vrijdag 14 juni opent GaragePark zijn nieuwste vestiging met 146 gerageboxen.

Het nieuwste GaragePark op de Kruisstraatse Akkers 21 in Rosmalen is de vijftigste locatie in Nederland en bestaat uit 146 boxen, variërend van 18 tot en met 27 m².

Rick Venema, oprichter en directeur: ‘Ondernemers willen hun voorraden, materialen en gereedschappen 24/7 toegankelijk en veilig kunnen opslaan. Vandaar dat elke box van alle BORG-2 veiligheidsmaatregelen, zoals camerabewaking, is voorzien. Het park is daarnaast 24/7 toegankelijk en is verlicht. Sanitaire voorzieningen, toiletten en een waterkraan met stortbak, zijn ook aanwezig.’

Drie nieuwe parken

Geïnteresseerden kunnen deze vrijdag langskomen voor een hapje, drankje en een kijkje op het park en er is voor hen een speciale introductieprijs vanaf € 99 per maand.

Op dit moment werkt het bedrijf aan drie nieuwe parken, die later dit jaar zullen worden opgeleverd. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan 5.000 garageboxen verspreid over vijftig parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark zijn op alle locaties te huur en op enkele parken nog te koop.