GaragePark opent garageboxen in Sneek

GaragePark opent vrijdag de 31ste zijn eerste Friese park in Sneek.

Aan de Schrijnwerkersstraat 3 in Sneek opent het 49ste garagepark met negentig garageboxen, variërend in grootte van 18 en 21 m². GaragePark speelt hiermee in op de toenemende behoefte aan goed beveiligde opslag- en bedrijfsruimtes in de regio.

De opslagboxen op GaragePark Sneek bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping en zijn enkel beschikbaar voor verhuur.

Bewaking

De garageboxen zijn uitgerust met BORG-2 veiligheidsmaatregelen, zoals camerabewaking met meldkameraansluiting en inbraak- en brandalarmen per box. Bovendien is het park 24 uur per dag toegankelijk.

Voor alle geïnteresseerden is er een speciale introductieprijs vanaf € 99 euro per maand. Het komende jaar worden nog minimaal drie andere parken opgeleverd.

GaragePark is naar eigen zeggen marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verhuur. Momenteel heeft GaragePark meer dan 5000 garageboxen verspreid over 49 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark zijn op alle locaties te huur en op enkele parken nog te koop.