Eastmen huurt kantoor in Secoya

Eastmen Human Resources B.V. vestigt zich per 1 juni van dit jaar in gebouw A op het kantorenpark Secoya in Utrecht. MN Dutch Real Estate heeft namens Pensioenfonds Metaal & Techniek een huurovereenkomst getekend voor 5 jaar met Eastmen, voor circa 875 m2 kantoorruimte aan de Papendorpseweg 91-99, alsmede voor 30 parkeerplaatsen.

Secoya bestaat uit 5 gebouwen. Op dit kantorenpark bevindt zich onder andere een restaurant met en een centrale bar/lounge. Verder biedt het Secoya Service Point leenfietsen en wekelijkse bootcamps aan.

Eastmen focust zich op werknemers uit Europa. Ze hebben kantoren in Budapest en in Tîrgu Mures, Roemenië. Sinds 2006 vindt Eastmen Human Resources B.V. vakmensen vanuit het buitenland en verbindt ze met Nederlandse bedrijven. Door de verhuur aan Eastmen Human Resources B.V. is er nu circa 5.600 m2 beschikbaar verdeeld over de verschillende gebouwen.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. trad als adviseur namens de verhuurder op bij de totstandkoming van de transactie. Huurconsult vertegenwoordigde Eastmen.