EXPO REAL – MRP lid van Holland Property Plaza

Op de Expo Real Paul Trip, special advisor development van MRP (l), zijn handtekening gezet onder het lidmaatschap van Holland Property Plaza (HPP) vertegenwoordigd door voorzitter Wienke Bodewes en bestuurslid Heleen Aarts (Amvest).

Het lidmaatschap onderschrijft de kernwaardes van de vastgoedontwikkelaar en belegger MRP over het delen van nieuwe ideeën, het ondersteunen van nieuwe initiatieven en het aanmoedigen van creatieve interactie.

Holland Property Plaza is een onafhankelijke netwerkorganisatie voor beslissers in de vastgoed- en bouwsector, om duurzame verbindingen te creëren met mensen die dezelfde ideeën hebben. Trip: ‘MRP is een vastgoedontwikkelaar en investeerder in complexe projecten in grootschalige stedelijke gebied mixed-use ontwikkelingen. Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om goed na te denken over hoe we middelen gebruiken en ervoor te zorgen dat wat we nu doen onze omgeving voorbereidt op de uitdagingen van morgen. HPP is een belangrijke netwerkorganisatie met kennisbijeenkomsten waarop we ervaringen kunnen uitwisselen.’

MRP zal deel uitmaken van HPP-Reda, de community voor ontwikkelaars, ontwikkelende aannemers, architecten, ingenieurs en vastgoedconsultants.