Drogisterijketen Kruidvat huurt in Tolberg in Roosendaal

Onlangs heeft WP Retail Invest overeenstemming bereikt met Kruidvat over de verhuur van circa 350 m² winkelruimte in winkelcentrum Tolberg in Roosendaal.

De huurovereenkomst heeft een looptijd van 5 jaar. De nieuwe winkelruimte wordt medio oktober opgeleverd, zodat Kruidvat nog voor het eind van dit jaar haar deuren in Tolberg kan openen.

WPRI is sinds 2012 eigenaar van winkelcentrum Tolberg, maar pas in juli 2021 kon er – na een lange en intensieve periode van voorbereidingen – worden gestart met de verbouwingswerkzaamheden. De herontwikkeling was dan ook een logistieke uitdaging, met gefaseerde bouwplanningen en tijdelijke verplaatsingen van huurders.

Naar verwachting zullen de laatste werkzaamheden begin 2023 worden afgerond. Zittende huurders tonen zich échte ondernemers De herontwikkeling en uitbreiding van het winkelcentrum biedt niet alleen ruimte voor verbreding van de branchering door het aantrekken van nieuwe ondernemers, maar geeft ook zittende huurders kansen om uit te breiden. Opvallend is dat veel ondernemers – overwegend familiebedrijven en huurders van het eerste uur – deze kans hebben aangegrepen.

Eerder dit jaar al verhuisden Cafetaria Tolberg en Kantoorboekhandel Tolberg beide naar een nieuwe en grotere winkelunit. De komende maanden worden zij gevolgd door onder meer damesmodezaak Josha women + accessoires (175 m² ), slagerij Antens (220 m² ), kapsalon Trend Hairstylers (100 m² ). Bloemenzaak Peet’s Bloemenshop verhuist niet, maar vergroot de winkel wel met 40 m².