Driemaal versterking voor VanWonen

Gebiedsontwikkelaar VanWonen heeft haar team deze maand versterkt met Nick van de Sanden, Michiel van der Velden en René van Zon. De uitbreiding komt voort uit de groei van de projectenportefeuille.

Nick van de Sanden gaat zich bij VanWonen als ontwikkelingsmanager richten op acquisitie en ontwikkelingsprojecten in het zuiden van het land. De afgelopen vijf jaar was hij als asset manager werkzaam bij de Pan-Europese Investment Manager Redevco. Hij beheerde hier retail- en woningportefeuilles en was verantwoordelijk voor leasing, transacties, (her)ontwikkelingen en innovatieprojecten. Eerder werkte hij als ontwikkelingsmanager bij sportretailer Decathlon waar hij heeft bijgedragen aan de groei van de keten in Nederland. Van de Sanden studeerde real estate management en vastgoedontwikkeling.

Michiel van der Velden is bij VanWonen gestart als projectontwikkelaar en zal zich hierbij richten op projecten in de regio Zwolle. Hij stapt over van Kalliste Woningbouwontwikkeling, waar hij de afgelopen vijf jaar verantwoordelijk was voor locatie- en opstalontwikkeling van diverse woningbouwprojecten. Hiervoor werkte hij in diverse rollen bij de Bossche Investerings Maatschappij (BIM). Van der Velden studeerde bouwtechnische bedrijfskunde.

René van Zon stapt bij VanWonen aan boord als projectmanager. Hij werkte ruim 31 jaar in diverse functies bij VolkerWessels. De afgelopen jaren was hij werkzaam als projectdirecteur grote werken bij Wessels Zeist. Van Zon heeft ruime ervaring met bouwteams bij binnenstedelijke hoogbouw projecten. Bij VanWonen gaat hij zich richten op binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen en technisch complexere projecten met hoogbouw.