Drie nieuwe huurders in winkelcentrum Floriande

ASR Real Estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund drie nieuwe huurovereenkomsten afgesloten voor het winkelcentrum Floriande in Hoofddorp.

Met deze transacties is het winkelcentrum volledig verhuurd. IJssalon Luciano Meesterlijk IJs, Happy Bodies lifestyle clubs en damesmode Style by Jen complementeren het aanbod van winkels. Eind vorig jaar zijn Action, Sushi To Go en Brainwash kappers hier gestart. Andere huurders zijn onder andere Albert Heijn, Dirk van den Broek, Hema, Etos, Kruidvat, Shoeby, Intertoys en Verhage.

Winkelcentrum Floriande bestaat uit 35 winkels, met in totaal 10.000 m² winkeloppervlakte en omvat een gevarieerde branchemix van winkels, horeca en dienstverlening. In samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer en de winkeliersvereniging is het plein van het winkelcentrum opgeknapt met onder andere een ruime vlonder om op te zitten en een nieuwe speeltuin voor kinderen.

Luciano meesterijsbereide
Luciano bestaat sinds 1996 en onder leiding van SVH Meester IJsbereider Luc Blok en maakt ambachtelijk ijs. Er zijn inmiddels meer dan 14 ijssalons in Nederland. Ze huren vanaf 1 juni Genderenplein 22 met een oppervlakte van 115 m². 

Happy Bodies
Happy Bodies huurt vanaf 1 juli 2019 Drongelenplein 50 met een oppervlakte van 180 m². Happy Bodies is een alternatief voor een reguliere sportschool met veilige volautomatische toestellen. 

Style by Jen
Style by Jen is sinds oktober 2018 een webwinkel voor damesmode. Vanaf 31 augustus 2019 opent Jenny de deuren van haar fysieke winkel aan het Genderenplein 1.

Voor alle drie deze transacties heeft Oranjestate Vastgoed ASR ondersteund.