Daelmans Vastgoed koopt 46 woningen in Leidschendam en Voorschoten

Woningcorporatie Wassenaarsche Bouwstichting heeft 46 woningen verkocht in Leidschendam en het naastgelegen Voorschoten.

Koper van de woningen is Daelmans Vastgoed. Beide complexen liggen in rustige woonwijken, centraal ten opzichte van beide centra. De portefeuille bestaat grotendeels uit grondgebonden woningen.

Ad Zopfi, directeur-bestuurder de Wassenaarsche Bouwstichting: ‘Wij zijn bezig met een omvangrijke investering als onderdeel van de regionale volkshuisvestelijke opgaven. Daarvoor maken wij middelen vrij. Onder andere door de verkoop van deze vrijesectorhuurwoningen, die buiten onze toekomstige kerngebieden liggen.’

Jeroen Gorissen, portefeuille manager bij Daelmans Vastgoed: ‘Deze ruime en goed onderhouden woningen zijn een welkome aanvulling op onze portefeuille. Wij blijven interesse hebben voor woningen in de Randstad, zoals hier in Voorschoten en Leidschendam. Beide gemeenten zijn voor ons bekend terrein voor het hogere segment maar wij willen hier ook graag in het middensegment investeren.’

Capital Value begeleidde de Wassenaarsche Bouwstichting bij de transactie. De juridische begeleiding van het proces werd verzorgd door VBC Notarissen.