Cromwell Property Group verzorgt asset management The Joan Amsterdam-Overamstel

De Cromwell Property Group verzorgt het asset management van het nieuwe kantoorgebouw The Joan in Amsterdam-Overamstel.

Langs de A10 ontwikkelt Being een duurzaam kantoorgebouw van 24.078 m2 met een parkeergarage en een fietsenstalling. Het kantoorgebouw van acht verdiepingen, eigendom van Goldman Sachs, krijgt een multifunctionele begane grond. De bouw start in het derde kwartaal van 2020. De oplevering van het door OZ ontworpen pand is midden 2022.

“The Joan is een geweldige ontwikkeling die de nodige hoogwaardige en toekomstbestendige duurzame kantoorruimte zal toevoegen aan de Amsterdamse kantorenmarkt. Beleggers worden veel kritischer en factoren op het gebied van duurzaamheid en welzijn zijn een cruciale overweging bij het selecteren van gebouwen. The Joan is speciaal ontworpen om aan deze eisen te voldoen", aldus Wouter Zwetsloot, head of real estate Europa bij Cromwell. Hij is verheugd de samenwerking met Goldman Sachs voort te zetten en door te gaan met het creëren van hoogwaardige en goed beheerde kantoorruimte.  

Cromwell en Goldman Sachs werden geadviseerd door Loyens & Loeff. Being en partner Steengoed BMA werden geadviseerd door DLA Piper en CBRE. 

img
Redacteur
Profiel