Commerciële invulling Gershwin Brothers Amsterdam bekend

Restaurant Loetje, koffiebar CoffeeConcepts en makelaar Engel & Völkers vestigen zich op de begane grond van de Gershwin Brothers op de Zuidas in Amsterdam. 

De twee gebouwen George en Ira zijn ontwikkeld door Maarsen Groep en Zadelhoff. En hierin komen 160 woningen. Op de begane grond is er ruimte voor horeca en een kantoor. 

CoffeeConcepts vestigt zich op plaatsen waar werkende, reizende en studerende bezoekers te vinden zijn. Het bedrijf combineert de kernbegrippen work, coffee en food en past hierdoor goed op de Zuidas. De vestiging van 54 m² opent in maart.

Makelaar Engel & Völkers in Amsterdam is onderdeel van een internationale organisatie. Het bedrijf heeft meer dan 700 kantoren in 38 landen. Engel & Völkers heeft er bewust voor gekozen om op de Zuidas hun derde kantoor te openen. Op deze locatie worden de komende jaren veel nieuwe woningen gebouwd en vanaf deze plek kunnen zij toekomstige klanten adviseren. Het kantoor van 175 m² gaat in april open.

Eerder werd bekend dat Loetje haar vijftiende restaurant van 700 m² opent op deze locatie. De officiële opening vindt plaats in maart.

Colliers International heeft Maarsen Groep en Zadelhoff geadviseerd bij de verhuur van deze ruimtes.