CBRE rondt upgrade van de Heuvel Eindhoven af

De renovatie van de Heuvel Eindhoven is officieel afgerond. Er zijn nieuwe huurders aangetrokken en bestaande huurders hebben uitgebreid.

"De renovatie van de Heuvel Eindhoven is officieel afgerond. Er zijn nieuwe huurders aangetrokken en bestaande huurders hebben uitgebreid.

Zo heeft de H&M uitgebreid tot hun grootste winkel van Zuid-Nederland (3300 m²) heeft Vapiano haar eerste restaurant buiten de Randstad geopend (1100 m²) en is recentelijk de eerste Nederlandse winkel van TK Maxx in het centrum geopend met meer dan 2300 m² over twee lagen.

""Belangrijk onderdeel van de renovatie is dat de openbare ruimte van het centrum een volledige upgrade heeft gehad. Ook is samen met Q-Park de parkeergarage sterk verbeterd, zo zijn het plafond en de verlichting compleet vernieuwd en is de vide omgevormd tot een centraal plein waar alle grote retailers aan gevestigd zijn, met een moderne uitstraling en volledig transparante winkelpuien. Ook zijn er energiebesparende verbeteringen aangebracht,"" meldt CBRE.

Het ontwerp is gemaakt door het Britse architectenbureau DunnettCraven samen met de Eindhovense architect Van Aken. De verhuur wordt gedaan door Cushman & Wakefield samen met RSP Makelaars.

De Heuvel in Eindhoven is een van de grootste winkelcentra in de portefeuille van het CBRE Dutch Retail Fund, met meer dan 45.000 m² winkels, leisure, kantoren, woningen en een parkeergarage met meer dan 1100 plaatsen, gelegen in de binnenstad van Eindhoven."