Bouwbedrijven en retailers zetten LIV op

In september 2017 opent aan de voet van stadsbrug De Oversteek in Nijmegen het  woonbelevingscentrum LIV. Dit bijzondere woonconcept is een initiatief van bouwbedrijven KlokGroep (Nijmegen), Trebbe Wonen (Enschede) en retailers Eigenhuis Groep (Nijkerk) en  Van der Sluis Technische Bedrijven (Genemuiden).

In LIV nemen zij gezamenlijk de  consument aan de hand en begeleiden haar tijdens het hele traject: van aankoop tot wonen  en daarna.  Er is meer dan 3000 m² wooninspiratie gecombineerd onder één dak te vinden.

Bezoekers beleven in LIV alles op het  gebied van wonen en retail: van de keuken, de tegels in de badkamer tot aan de gordijnen en  woonaccessoires. Vier huizen op ware grootte, in verschillende woonstijlen, vormen het hart  van LIV. Hier kunnen bezoekers hun wensen concreet zien  worden.

De woningen worden geflankeerd door diverse woonstijlappartementen, die  verschillend zijn ingericht. LIV heeft ook een 350 m2 grote daktui.

In de eerste helft van 2017 wordt er gestart met de bouw van de lifestyle-huizen en zullen meer  partijen uit de bouw- en retailbranche participeren. Het gebouw van LIV bestaat uit donker metselwerk dat een levensgrote vitrine om;lijst waarin de vier  lifestyle-huizen te zien zijn. Het pand krijgt een BREEAM-excellent certificering.