Bouw The Mayor in Amstelveen van start

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed en bouwcombinatie De Nijs/UBA zijn begonnen met de bouw van de eerste fase van het transformatieproject The Mayor in Amstelveen.

Het voormalige KPMG-gebouw aan de Burgemeester Rijnderslaan in Amstelveen wordt getransformeerd naar The Mayor, een locatie met appartementen, penthouses en stadswoningen. Het project bestaat uit in totaal 307 woningen, waarvan er 124 als vrije sector huurwoning voor Altera worden gerealiseerd. De overige woningen worden verkocht aan particulieren. De eerste fase betreft de realisatie van 50 huurwoningen en 68 koopwoningen. De oplevering wordt in het eerste kwartaal van 2022 verwacht.

De 124 huurappartementen zijn 87–118 m² groot en zijn allemaal driekamerappartementen met een balkon of (dak)terras. Onder het complex bevindt zich een afgesloten parkeergarage voor bewoners. Het complex wordt uitgerust met een uitgebreid voorzieningenniveau zoals een servicemanager-op-locatie, fitness en aanvullende diensten voor bewoners.

De energievoorziening gaat plaatsvinden via een nieuw WKO-systeem. De daken worden voorzien van mossedum en zonnepanelen. De huidige versteende binnentuin maakt plaats voor een groene inrichting. Er worden voorzieningen getroffen om oplaadpunten voor auto’s aan te leggen.

Laatste nieuws

Evenementen