Borghese levert High Park Arnhem op

Borghese Real Estate heeft de transformatie van het PostGiro kantoor naar 281 woningen in Arnhem opgeleverd aan ondermeer Syntrus Achmea. 

De 281 hoogwaardige appartementen liggen aan de rand van de wijk Klarendal, met een weids uitzicht over Arnhem. High Park Arnhem is een transformatie van het 60.000 m² tellende voormalig PostGiro kantoor ontwikkeld door Borghese Real Estate. Het ontwerp is van de hand van Powerhouse Company en landschapsarchitect Veenenbos en Bosch. Aannemer KlokGroep uit Nijmegen heeft het complex gerealiseerd.

De volledig gasloze transformatie is opgeleverd aan Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens BPL Pensioen, eigenaar van de 203 huurappartementen. Het complex bestaat daarnaast uit 78 koopappartementen op de bovenste verdiepingen. De appartementen zijn veelal industrieel, hoog, comfortabel en bieden vanaf de eerste verdieping een schitterend uitzicht over de stad. Alle koopwoningen zijn al geruime tijd verkocht. Er zijn nu nog enkele huurappartementen beschikbaar.

Door Loohorst Landscaping wordt aan de voet van High Park een landschapspark van circa 15.000 m² gerealiseerd. Daarnaast is er in de plint van het gebouw ruimte voor commerciële voorzieningen en/of horeca. Het naastgelegen House Of Arnhem is door Borghese op 31 maart 2021 opgeleverd en telt 153 young-urban loftappartementen.