Bart Verhelst start met partners Sun Lane Capital

Bart Verhelst, Bernard Muller en Marc van Elk hebben de private asset management specialist Sun Lane Capital opgericht.

Sun Lane Capital creëert beleggingsproducten voor family offices en institutionele beleggers. Dat gebeurt door vastgoed dat klaar is voor de volgende investeringsfase te acquireren en te optimaliseren. Sun Lane Capital brengt het vastgoed onder in portefeuilles met een sterke binnenstedelijke focus die aansluiten bij het beleggingsprofiel van de genoemde beleggers.

Verhelst heeft meer dan 20 jaar ervaring in vastgoedtransacties. Hij was executive director bij CBRE en hij leiding aan het Capital Markets Team. Daarvoor werkte hij bij Cushman & Wakefield en ABN Amro Investment Banking in het M&A team.

Muller was ontwikkelaar en vastgoedbelegger in Amsterdam en omgeving. Ook richtte hij in 2010 beleggingsorganisatie en projectontwikkelaar Mulvesta op en is hij medeoprichter van investeringsmaatschappij DamBorg.

Van Elk heeft een marketingachtergrond en brede ervaring in de vastgoedbranche. Hij is eveneens oprichter van DamBorg en is hiervoor onder meer actief geweest in de on- en offline verkoop in de IT-branche.

Sun Lane Capital opereert vanaf september dit jaar vanaf de Amsterdamse Zuidas.