BAM Woningbouw lanceert de beleggerswoning

BAM Woningbouw lanceert een nieuwe productlijn binnen de BAM Wooncollectie voor nieuwbouw; de beleggerswoning.

BAM Woningbouw lanceert een nieuwe productlijn binnen de BAM Wooncollectie voor nieuwbouw; de beleggerswoning.

De beleggerswoning is afgestemd op de wensen van beleggers en hun huurders. Hiervoor heeft BAM de programma’s van eisen (PvE’s) van de grootste institutionele beleggers bestudeerd en vergeleken. De overeenkomsten zijn vertaald in de beleggerswoning. Beleggers hebben in de huidige markt een grote behoefte aan nieuwbouwwoningen. Om tegemoet te komen aan deze vraag heeft BAM samen met gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM de beleggerswoning ontwikkeld.

De beleggerswoning is in twee architectuurstijlen beschikbaar: de kenmerkende jaren ’30-stijl en de karakteristieke Oudhollandse stijl. De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van 115 m², een beukmaat van 5,4 meter, een ruime woonkamer, drie slaapkamers, een ruime badkamer en een zolderverdieping die volledig is afgewerkt. BAM biedt de belegger ook op maat gemaakte meerjarige onderhoudspakketten aan. Dit maakt het een compleet en verhuurklaar product.

De beleggerswoning is het nieuwste product uit de BAM Wooncollectie voor nieuwbouw. Uitvoerig onderzoek onder 4200 consumenten vormt de basis van de BAM Wooncollectie. De uitkomsten zijn vertaald naar de meest gewilde architectuurstijlen en functionele indelingen. De BAM Wooncollectie is oorspronkelijk ontwikkeld voor het koopsegment. Met de beleggerswoning is er nu ook een huurvariant aan de collectie toegevoegd.