André la Rivière opnieuw in dienst bij AM

Gebiedsontwikkelaar AM is verheugd André la Rivière in de functie van projectontwikkelaar opnieuw te kunnen verwelkomen in haar team na een eerdere werkzame periode bij AM.

Binnen AM Midden gaat hij een bijdrage leveren aan ontwikkelingen in deze regio aan de hand van de AM kernthema’s Gedurfde duurzaamheid, Inclusieve stad, Healthy urban living & working, Stad- en gebiedmaker en Gelukkig leven. La Rivière gaat zich onder meer focussen op de gebiedsontwikkelingen Hoef en Haag in Vianen en Hoog Dalem in Gorinchem en zal hierbij namens AM optreden in de functie van projectdirecteur. Daarnaast zal hij nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in stedelijke gebieden in noordoost-Nederland onderzoeken en opstarten.

La Rivière heeft overheidsmanagement gestudeerd en heeft zijn masteropleiding Urban Economic Policy behaald in Brussel.

De afgelopen jaren heeft La Rivière voor diverse projectontwikkelaars en gemeenten, waaronder Huizen en Alphen aan den Rijn, gewerkt. Ook was hij recent actief als ontwikkelingsmanager bij Dura Vermeer Bouw Hengelo. Hier heeft hij in belangrijke mate bijgedragen aan het positioneren van Dura Vermeer als ontwikkelende bouwer door verschillende posities te acquireren in Zwolle (onder andere Stadshagen) en Groningen.

Bij AM was hij eerder onder meer acht jaar projectdirecteur van de wijkontwikkelingsmaatschappij Laares in Enschede en hij heeft als ontwikkelingsmanager het Ebbingekwartier in Groningen tot een fraai binnenstedelijk woongebied getransformeerd.

AM regio Midden heeft de provincie Utrecht en de grotere gemeenten in de provincies Gelderland, Groningen en Overijssel als focusgebied.