Aldi breidt uit in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda

Aldi opent woensdag 25 april een vergrote en vernieuwde winkel in Breda. Het gaat om het huidige pand van Aldi in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda.

Aldi breidt de winkel uit met 89 m2 tot 1375 m². Daarnaast wordt de winkel omgebouwd naar het nieuwste concept van Aldi. A.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een nieuw langjarig huurcontract af met Aldi. 

Aldi vernieuwt en opent de komende tijd meerdere nieuwe filialen. In het vernieuwde winkelconcept staat vers centraal en krijgt volgens Aldi de klant door een nieuwe winkelinrichting een nog betere ervaring. Ook wordt er meer ingespeeld op gemak met kant-en-klaar producten, neemt het aantal biologische en Fairtrade-producten toe en is ook het vegetarische aanbod uitgebreid.

Winkelcentrum Hoge Vucht met meer dan 50 winkels (inclusief horeca en drie grote supermarkten) is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 16.000 m² en heeft een ruim en kwalitatief aanbod aan dagelijkse en niet-dagelijkse winkels en horeca.