Aanbieder vastgoedbeleggingen Huub en Heurman van start

Huub en Heurman, de nieuwe aanbieder voor indirecte vastgoedbeleggingen, heeft de inschrijving voor HH Industrieel Vastgoed Hengelo geopend.

Het fonds dat 55 participaties ophaalt van € 100.000 levert 7,12% IRR over een beleggingsperiode van 5 jaar. De initiatiefnemers, Huub Feijen en Pim Heurman, zijn geen nieuwkomers in deze markt. Beiden zijn ook als partner verbonden aan Haerzathe Investments. Haerzathe Investments structureert en beheert als sinds 2004 vastgoedbeleggingsfondsen.

Juridisch hebben Huub en Pim de krachten gebundeld in Huub en Heurman B.V. Deze besloten vennootschap naar Nederlands Recht is op 10 oktober 2018 opgericht met als doel om vastgoedbeleggingsfondsen te initiëren en te beheren. Huub en Heurman staat bij de Kamer van Koophandel vestiging Nijmegen ingeschreven onder kvk-nummer 72812087. HH Industrieel Vastgoed Hengelo zal het eerste beleggingsfonds van Huub en Heurman worden. Huub en Heurman valt als uitgezonderde beheerder onder het zogenaamde AIFMD light regime van de AFM.