AM start adviesbureau Consult

AM Real Estate Development breidt haar adviespraktijk uit en lanceert Consult.

Met Consult richt AM Real Estate Development zich op onafhankelijk strategisch huisvestingsadvies, project- en procesmanagement en workplace consultancy voor commercieel vastgoed. Nils Bonder is directeur van Consult.

Raymon van Miltenburg, directeur van AM Real Estate Development: ‘Wij realiseren waardevast onroerend goed waar beleving, flexibiliteit en het welzijn van mensen centraal staan, het verder laten groeien van onze advisering rondom deze thema’s is dan een logische stap.’

Consult is partner van kennisinstituten die zich nadrukkelijk focussen op de mens in de gebouwde omgeving. Voor specifieke vraagstukken werkt Consult intensief samen met experts uit het werkveld. Het strategisch adviesbureau werkt als een netwerkorganisatie vanuit AM en werkmaatschappijen van Koninklijke BAM Groep.

WELL-certificering
Consult adviseert over maatregelen die het welbevinden van de gebruikers van vastgoed verbeteren. Daarmee kan het gebouw een WELL-certificaat krijgen. De WELL Building Standard is het keurmerk dat zich richt op de mens, met als doel dat gebouwen bijdragen aan het bevorderen en beschermen van de gezondheid en het welzijn van gebruikers.

Vanaf 2023 dienen kantoorpanden een energielabel C of hoger te hebben. Consult begeleidt bij deze energielabelsprong. Waarbij gezondheid en duurzaamheid elkaar versterken.