OVG Real Estate en Regus tekenen huurovereenkomst MM25

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, zal zijn intrek nemen in het grondig gerevitaliseerde MM25 in Rotterdam.

OVG Real Estate en Regus tekenen een langjarige huuroverkomst voor een kantoorruimte van 2074 m² en 21 parkeerplaatsen. Het betreft de laatste twee vrijstaande verdiepingen en daarmee is MM25 volledig verhuurd.

MM25, het voormalige hoofdkantoor van Eneco, ligt langs de A20 in Rotterdam Alexander. OVG Real Estate kocht het in 2015 met de bedoeling het te verduurzamen en te herontwikkelen tot een ‘Smart building’ door toepassing van diverse slimme technologieën gebaseerd op het Edge Technologies platform. De combinatie van slimme technologieën en duurzaamheidstoepassingen zorgen samen voor een efficiënte, gezonde en groene werkplek waar de gebruiker centraal staat. De data-infrastructuur vormt de basis die het gebouw optimaliseert en biedt gebruikers de mogelijkheid haar werkplek te optimaliseren.

Met de renovatie is het energielabel verbeterd van E naar label A en is er een Breeam Very Good certificering behaald. 

Boudewijn Ruitenburg, executive commercial director OVG Real Estate & Edge Technologies: “Dankzij het Edge Technologies platform is dit kantoor niet alleen sterk verduurzaamd, maar bovenal erg slim geworden. Ik ben ontzettend blij dat Regus heeft gekozen voor MM25.”

OVG Real Estate heeft het kantoorgebouw eind 2017 opgeleverd. TBI-ondernemingen Croonwolter&dros, Mobilis en Servicis hebben reeds hun intrek genomen. In oktober 2018 zal ook Coca-Cola haar intrek nemen.

Annelou de Groot, board?Regus?Nederland: “We zijn erg blij dat we onze diensten aan gaan bieden in dit bijzondere pand, waar ook corporate Coca-Cola is gevestigd. Smart buildings zijn de toekomst en zorgen voor veel gemak voor onze klanten. Deze locatie laat zien dat Regus technologische ontwikkelingen steeds verder omarmt in het flexibele werken.”