Arcadis naar nieuw kantoor in Arnhem

Advies- en ingenieursorganisatie Arcadis verhuist medio dit jaar naar een nieuw kantoor aan de Amsterdamseweg in Arnhem.

De reden om te kiezen voor dit gebouw aan de Amsterdamseweg 13 is dat het gehele gehuurde op één vloer ligt, het dichtbij het Centraal Station ligt en een moderne uitstraling met moderne voorzieningen heeft. Arcadis huurt deze ruim 1600 m² van Stichting Cito voor Toetsenontwikkeling.

Cushman & Wakefield initieerde deze off-markettransactie door naast het reguliere aanbod ook eigenaren en gebruikers van hoogwaardige gebouwen te benaderen die niet ‘aan de markt’ werden aangeboden.

Engineering

Arcadis is een toonaangevende internationale organisatie die duurzame ontwerp-, engineering- en adviesdiensten levert voor een natuurlijke en gebouwde omgeving. Met meer dan 36.000 mensen in ruim dertig landen zetten zij zich in om de leefomgeving over de hele wereld te verbeteren.

Stichting Cito voor Toetsenontwikkeling maakt toetsen en examens die helpen bepalen wat het best passende vervolgonderwijs is.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Arcadis bij de totstandkoming van deze transactie. Stichting Cito voor Toetsenontwikkeling werd in deze transactie geadviseerd door Van Veen advocaten.