Gemeente Amsterdam huurt Weesperstaete

AMSTERDAM - Het Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam (OGA) gaat verhuizen naar het pand Weesperstaete aan het Weesperplein. Het Amsterdamse college heeft ingestemd met een krediet van € 2,5 mln voor de huurovereenkomst voor het pand van circa 12.800 m[sup]2[/sup]. Het gebouw is momenteel nog in gebruik door de Hogeschool voor Economische Studies (HES).

AMSTERDAM - Het Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam (OGA) gaat verhuizen naar het pand Weesperstaete aan het Weesperplein. Het Amsterdamse college heeft ingestemd met een krediet van € 2,5 mln voor de huurovereenkomst voor het pand van circa 12.800 m2. Het gebouw is momenteel nog in gebruik door de Hogeschool voor Economische Studies (HES).

Het gebouw Weesperstaete ligt aan de Weesperplein, in het verlengde van de Wibautstraat. Het Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam (OGA), momenteel nog gevestigd op twee locaties, zal zich naar verwachting eind 2004 in het gebouw concentreren. Dit is onder meer afhankelijk van de oplevering van de nieuwe huisvesting voor de HES in Amsterdam Zuidoost. Makelaarsorganisatie Boer Hartog Hooft had het pand Weesperstaete in de verhuur.