Privileged Property sluit huurovereenkomst met Arvato Services

VENRAY - Privileged Property verhuurt een oppervlakte van circa 12.000 m[sup]2[/sup] van het distributiecentrum Privileged Logistics Venray (PLV) aan Arvato Services. Het in aanbouw zijnde distributiecentrum is ontwikkeld door Privileged Property in samenwerking met Merle Vastgoed B.V. Het complex is gelegen op bedrijventerrein Smakterheide in Venray en bestaat uit circa 40.000 m[sup]2[/sup]. DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder bij de transactie.

VENRAY - Privileged Property verhuurt een oppervlakte van circa 12.000 m2 van het distributiecentrum Privileged Logistics Venray (PLV) aan Arvato Services. Het in aanbouw zijnde distributiecentrum is ontwikkeld door Privileged Property in samenwerking met Merle Vastgoed B.V. Het complex is gelegen op bedrijventerrein Smakterheide in Venray en bestaat uit circa 40.000 m2. DTZ Zadelhoff adviseerde de verhuurder bij de transactie.

PLV is één van de laatste grote logistieke ontwikkelingen op bedrijventerrein Smakterheide in Venray. Het complex kan worden gesplitst in vier zelfstandige units, die zich kenmerken door een bijzonder hoogwaardig opleveringsniveau. De ontwikkelaar Privileged Property is actief op het gebied van ontwikkeling en het structureren en managen van vastgoed en vastgoedfondsen, tevens houdt zij zich bezig met vastgoedfinanciering.
Arvato Services is gespecialiseerd in complexe logistieke dienstverlening, die op maat voor de klanten ontwikkeld wordt. Het bedrijf is een divisie van Arvato AG, de media services provider van het Duitse Bertelsmann.