WTC Arnhem in Rijntoren met 15 huurders van start

ARNHEM - Het nieuwe WTC Arnhem Nijmegen is vorige week van start gegaan met in totaal 15 huurders in de Rijntoren in het nieuwe kantorengebied Arnhem-Centraal. De toren van in totaal 11.000 m[sup]2[/sup] herbergt als grootste huurders Arcadis met 2000 m[sup]2[/sup] en AMH Hotels van 2300 m[sup]2[/sup].

ARNHEM - Het nieuwe WTC Arnhem Nijmegen is vorige week van start gegaan met in totaal 15 huurders in de Rijntoren in het nieuwe kantorengebied Arnhem-Centraal. De toren van in totaal 11.000 m2 herbergt als grootste huurders Arcadis met 2000 m2 en AMH Hotels van 2300 m2.

Pauline Krikke, de burgemeester van Arnhem, heeft afgelopen vrijdag het WTC Arnhem Nijmegen officieel geopend. De opvallend blauw gekleurde Rijntoren telt 15 verdiepingen, waarvan het WTC Arnhem Nijmegen er 13 in gebruik heeft genomen. In de bovenste twee etages is de internationale holding van adviesbureau Arcadis gevestigd.
Het WTC biedt hoogwaardige kantoorruimte (van 60 tot 1.000 m2) waarbij het vastgoedconcept wordt uitgevoerd door Eurocommerce die tevens ontwikkelaar van de Rijntoren is.
Tegelijkertijd is de WTC Businessclub Arnhem Nijmegen geopend die zich specifiek richt op grotere en kleinere, internationaal gerichte ondernemingen in Gelderland. Leden van de businessclub (huurders en niet-huurders) hebben toegang tot het businessnetwerk van alle WTC’s wereldwijd, krijgen kortingen op vergaderfaciliteiten, tijdelijke werkplekken en domicilies en kunnen gebruik maken van ondersteuning vanuit het WTC Office. Om het onderlinge contact tussen clubleden te bevorderen, introduceert de WTC Businessclub matchmaking, een soort speeddating voor ondernemers, eveneens ondersteund via Internet.

Gerelateerde artikelen: