Voltooiing woonbuurt Vlaardings Geluk van start

Op donderdag 1 december zijn TBI-onderneming ERA Contour en Waterweg Wonen definitief gestart met de bouw van de laatste woningen van het nieuwbouwproject ‘Vlaardings Geluk III’ in Babberspolder Oost.

Met het licht op groen, maken ERA Contour en Waterweg Wonen in ieder geval de huidige kopers gelukkig, die nu verzekerd zijn van de realisatie van hun woning. De gemeente Vlaardingen, samenwerkingspartner van Waterweg Wonen bij de herstructurering van Babberspolder Oost, zorgt ervoor dat die woonomgeving tijdig wordt gerealiseerd.

In Vlaardings Geluk III komen in totaal 59 eengezinswoningen en 16 appartementen, verdeeld over 68 koop- en 7 huurwoningen. Met een grote variatie in woningtypes en prijsklassen is er voor ieder wat wils. Qua uitstraling sluiten de woningen aan bij de architectuur die is toegepast in Vlaardings Geluk II. 

De afgelopen jaren is Babberspolder Oost een gevarieerde woonwijk geworden met woningen waar vraag naar is. Met een schitterend nieuw winkelcentrum en een prachtig scholencomplex.