Viviane Regout nieuwe CEO van Lister Buildings

Op 1 maart start Viviane Regout als CEO bij Lister Buildings.

Het voormalige directielid van woningbouwcorporatie Ymere maakt een overstap naar de ontwikkelaar van circulaire, houten woongebouwen.

In de functie van CEO is Regout verantwoordelijk voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf, dat circulaire, houten woongebouwen ontwikkelt. Met haar komst geeft Lister Buildings verder inhoud aan de ambitie om de woningbouw te versnellen en circulaire, gezonde en slimme woongebouwen te realiseren.

Viviane Regout volgde een opleiding tot bouwkundig ingenieur aan de TU Delft, was projectontwikkelaar bij Kristal en Heilijgers en bekleedde management- en directiefuncties bij verschillende ontwikkel- en bouwbedrijven. Sinds 2014 tot eind 2021 was zij directeur Portefeuillevernieuwing bij Ymere. Sinds een jaar is zij bestuurslid van de Neprom.

Met de komst van Regout is het bestuur van Lister compleet. Jochem Wijers  (COO) en Joris Boers (CBDO) zullen samen met haar het bestuur van Lister vormen. Stefan van den Brink, de huidige CEO van Lister en Coffr, zal zich vanaf 1 maart als CEO volledig richten op de Nederlandse en Duitse activiteiten van de moederorganisatie COFFR en als adviseur en partner betrokken blijven bij Lister.