HM Vastgoed koopt winkelpand in Tilburgse Heuvelstraat

HM Vastgoed, een samenwerking tussen Mobion Group en Novabest, heeft een winkelpand aangekocht in het centrum van Tilburg.

Het object is gelegen aan de Heuvelstraat 42 en is volledig verhuurd aan Snipes, een winkelformule in sneakers en streetwear met meer dan 680 vestigingen in Europa en Amerika. De verkoper betreft Pensioenfonds Metaal en Techniek, een fonds dat wordt gemanaged door vastgoedvermogensbeheerder NLV.

HM Vastgoed versterkt met deze aankoop haar belang in de Tilburgse binnenstad en ziet potentie in deze sterke, multifunctionele locatie. Een studie naar de toekomstplannen, waarbij de realisatie van duurzame appartementen en/of woonstudio’s tot de mogelijkheden behoort, is reeds opgestart.

De koper is in deze transactie commercieel geadviseerd door winkelbeleggingsmakelaar Retail Capital, juridisch bijgestaan door TaylorWessing, op huurrecht begeleid door NeXT Advocaten en technisch begeleid door MIBA Bouwmanagement. NLV is commercieel bijgestaan door Brickstone en juridisch geadviseerd door BarentsKrans.