NN huurt kantoorruimte in Oval Tower in Amsterdam

Nationale Nederlanden heeft langjarig 3.800 m² kantoorruimte gehuurd in de Oval Tower in Amsterdam

Het Amsterdamse kantoor van Nationale Nederlanden is momenteel gehuisvest nabij de Amstel en zal in 2025 verhuizen naar de Oval Tower in het Arena Boulevardgebied, de meest hoogwaardige kantoorlocatie van Amsterdam Zuidoost.

De Oval Tower staat aan De Entree 99 in Amsterdam Zuidoost. Het kantoorgebouw wordt gekenmerkt door de ovale vorm en opvallende gevel en biedt gebruikers een uniek uitzicht over de stad. Het gebouw omvat in totaal een verhuurbaar vloeroppervlakte van 23.593 m², verdeeld over 24 bouwlagen. Het heeft een entree voorzien van een vide aan de kop van het gebouw grenzend aan de Arena Boulevard. Het entreegebied van de Oval Tower is volledig gerenoveerd, waarbij een verticale campus gecreëerd is. Er zijn verschillende faciliteiten toegevoegd aan het gebouw, zoals een restaurant, gym, koffiebar, meeting center en een pitchruimte.

Een andere grote huurder in dit gebouw is de Deutsche Bank. Na deze transactie is er nog 3.400 m² kantoorruimte beschikbaar in Oval Tower.

Nationale Nederlanden werd geadviseerd door Redept. De verhuurder werd bij deze transactie commercieel geadviseerd door NL Real Estate | Knight Frank, juridisch door Lexence advocaten en het asset management wordt gedaan door Rubens Capital.