Bouw woon–zorgproject Ouderkerk gestart

Bébouw Midreth, een VolkerWessels-onderneming, heeft de eerste ‘technische’ paal geslagen van woon–zorgproject Theresia in Ouderkerk aan de Amstel. Het project omvat de huisvesting van 45 intramurale cliënten en 62 zorgappartementen.

Op de locatie van Zonnehuisgroep Amstelland aan de Theresiastraat in Ouderkerk aan de Amstel komen een nieuw zorggebouw met zorgfaciliteiten en 62 vrije sector huurappartementen. Het ontwerp  van de nieuwbouw is van architectenbureau Rijnboutt.

De zorggebouwen zijn aangekocht door Bouwinvest Healthcare Fund. Het zorggebouw met zorgfaciliteiten voor de huisvesting van 45 intramurale cliënten zal door Zonnehuisgroep Amstelland worden gehuurd. De 62 zorgappartementen in de vrije verhuur worden medio 2018 in de verhuur gebracht. De grondoverdracht tussen partijen heeft vorige week plaatsgevonden.

Het project is een ontwikkeling van Bébouw Midreth, ZorgID, Zonnehuisgroep Amstelland en het Bouwinvest Healthcare Fund. Bébouw Midreth is verantwoordelijk voor de realisatie van het project. ZorgID is betrokken als adviseur om het plan te optimaliseren. Bébouw Midreth en ZorgID zijn beide onderdeel van VolkerWessels.

Naar verwachting zal het project medio 2018 worden opgeleverd.