Zuivelhoeve breidt winkelbestand uit

Zuivelhoeve heeft diverse nieuwe winkels geopend.

Zuivelhoeve heeft een nieuwe winkel geopend in Dieren aan het Callunaplein. Daarnaast is Zuivelhoeve in Borne naar de Nieuwe Kerkstraat 33 gereloceerd. Eind april is een nieuwe winkel in winkelcentrum Stadshagen Zwolle geopend en medio mei een winkel in het nieuwe winkelcentrum Schuytgraaf Arnhem.

Inmiddels zijn de contracten getekend voor een winkel in Amersfoort, Langestraat 133 en Veenendaal, Hoofdstraat 94. In juli krijgt Zuivelhoeve de sleutel van Dracht 53 in Heerenveen. Voor de plaatsen Amersfoort, Veenendaal en Heerenveen zijn de verhurend makelaars respectievelijk ReBM, Ton van de Weerd en RBMT namens de particuliere eigenaren. Naast het openen van nieuwe winkels hebben heronderhandelingen plaatsgevonden voor de vestigingen in Leeuwarden, Dokkum en Eibergen.

De Zuivelhoeve Winkelbedrijven wordt exclusief begeleid door Be Retail Vastgoedadvies. Het aantal winkels is in de afgelopen 35 jaar gegroeid naar 45 vestigingen. Het bedrijf wil uitbreiden richting het zuiden en westen van Nederland. Voor volgend jaar is Be Retail op zoek naar nieuwe locaties. Winkels vanaf 80 m² komen in aanmerking.