VKZ breidt team uit met Daan Dirkse

Daan Dirkse is als junior project- en procesmanagement in dienst getreden bij VKZ in Bilthoven, een adviesbureau op het gebied van management en economie van vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

Dirkse (26) is op 1 februari 2020 begonnen als junior project-en procesmanager bij VKZ. Na zijn studie Sociale Geografie & Planologie aan de Universiteit Utrecht volgde hij een master Urban Geography aan dezelfde universiteit.

Tussendoor volgde hij een stage bij het project ‘Jaar van de Ruimte’ bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu in Den Haag (2015) en een afstudeerstage bij het Nijmeegse adviesbureau DTNP (2018).

Hij begon zijn carrière bij Bureau BUITEN in Utrecht, een adviesbureau voor economie en omgeving. Hier werkte hij als junior adviseur aan verschillende projecten op het gebied van mobiliteit, bereikbaarheid en kantoren & werklocaties. Zo verzorgde hij onder andere activiteiten op het gebied van project- en procesmanagement bij projecten als de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek namens het ministerie van IenW en de toekomstvisie bedrijventerreinen voor de gemeente Stichtse Vecht.