Diane Wigtman en Jaap Zehenpfenning naar gebiedsontwikkelaar VanWonen

Diane Wigtman is deze maand begonnen als projectontwikkelaar bij VanWonen.  Op 1 mei start Jaap Zehenpfenning als Verkoopmanager.

Wigtman (43) werkte de afgelopen jaren als projectontwikkelaar bij Kalliste woningbouwontwikkeling, onderdeel van Trebbe. Hier was zij onder meer verantwoordelijk voor een woningbouwproject in de Zaanstreek. Eerder werkte zij bij Colliers en AM Gebiedsontwikkeling.

Haar ervaring als ontwikkelaar ligt zowel bij woningbouwprojecten als bij commerciële projecten. Bij VanWonen gaat Wigtman aan de slag binnen het team Vastgoedontwikkeling met projecten in Zeist en Zwolle.

Zehenpfenning (44) werkte de afgelopen vier jaar als senior verkoopmanager bij BPD Gebiedsontwikkeling in de regio Noord Oost Midden. Hij was hier betrokken bij een aantal gebiedsontwikkelingen zoals De Pas in Elst.

Voor diverse woningbouwprojecten was hij verantwoordelijk voor de commerciële strategie en verkoop. Daarnaast was hij binnen het bedrijf ook ambassadeur van thema’s als duurzaamheid (groenverklaring), sociale duurzaamheid en betaalbaarheid.