Knotel huurt 2000 m² kantoorruimte aan Keizersgracht 119-121

Knotel Amsterdam 1 huurt met ingang van 1 oktober 2019 het monumentale grachten complex De Sterre aan de Keizersgracht 119-121 te Amsterdam en opent daarmee haar eerste locatie in Nederland.

Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf Knotel is een internationale aanbieder van serviced offices en beschikt over ruim 400.000 m² kantoorruimte verdeeld over ruim 200 locaties.
Knotel heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor het grachtencomplex, dat onder begeleiding van DAM Architecten volledig is verbouwd tot luxueuze, turn-key kantoorruimte, waarbij de originele details zoveel mogelijk zijn terug gebracht.

De grachtenpanden zijn onderling met elkaar verbonden en beschikken over bijna 2000 m² vvo kantoorruimte verdeeld over 5 bouwlagen en een tuin. Vandaag maakte Aviva Investors bekend dat ze het kantoorcomplex aankoopt. 

De huurder werd bij de transactie geadviseerd door NL Real Estate – Knight Frank. De verhuurder werd bij de renovatie en verhuur geadviseerd door Van Zijll Langhout Vastgoed.