Derde fase Dijckerwaal in verkoop

De derde fase van nieuwbouwproject Dijckerwaal in ’s-Gravenzande is in verkoop gegaan. Dit is een ontwikkeling van ABB Bouwgroep.

De derde fase van nieuwbouwproject Dijckerwaal bestaat uit 27 eengezinswoningen, 7 starterswoningen en 20 royale eengezinswoningen. Dit plan bestaat in totaal uit 143 woningen en is gelegen in het nieuwe woongebied Waelpark op de grens van ’s-Gravenzande en Naaldwijk.

Plan Dijckerwaal kenmerkt zich door een gedifferentieerd woningaanbod, met 9 verschillende woningtypen variërend in afmetingen en in verschillende prijsklassen. De 54 woningen van fase 1 zijn vrijwel allemaal opgeleverd en de bouw van fase 2 is inmiddels ook in volle gang. De prognose is dat de eerste van de in totaal 53 woningen van fase 2 in februari worden opgeleverd.

Er is in het plan goed nagedacht over flexibiliteit, bergruimte, mogelijkheid tot uitbreiding en levensloopbestendigheid. Het plan kent een groen karakter met diverse waterpartijen en het grenst aan de te realiseren ecologische zone.