UrbanLinx koopt flinke hal in Almere van M7

UrbanLinx Light Industrial Real Estate heeft een object in Almere overgenomen van een van de fondsen van M7 Real Estate. 

Het betreft een light industrial gebouw aan de Zenderstraat 27 in Almere. JC Decaux is de belangrijkste huurder die de bedrijfsruimte en de buitenopslag huurt. Dit industriële complex onderscheidt zich door een groot buitenterrein van maar liefst 3.775 m². 

UrbanLinx, een joint venture tussen Patron Capital en Base Investments, zal het gebouw upgraden tot een modern en duurzaam gebouw. Het vastgoedbeheer zal worden verzorgd door Base Investments. UrbanLinx is actief op zoek naar uitbreiding van haar portfolio in Nederland met extra light industrial panden. 

Het Kadaster leert dat UrbanLinx € 6 miljoen voor het object betaalde. Bij de overname werd UrbanLinx geadviseerd door Savills Nederland, Hofstede cs Milieuadviseurs, Greenberg Traurig, LLP en CFP Green Buildings. De verkoper werd geadviseerd door : 3-Stone Real Estate, 1530 Real Estate en juridisch door Loyens & Loeff

 

Artikelen in de omgeving: