HighBrook Investors verhuurt 4.900 m² winkelruimte in Tref Center Venlo

HighBrook Investors heeft na renovatie van de voormalige Kwantum een huurovereenkomst gesloten met Jysk voor een nieuwe winkel van 1.500 m² in het Tref Center aan de Nijmeegseweg 20 in Venlo.

Daarnaast is een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Carpetright voor een kleinere winkel van 800 m2. En Buitenhof Tuinmeubelen krijgt de beschikking over een winkelruimte van 2.600 m2. Buitenhof is nu elders in het complex gevestigd.

Tref Center is een retail park van 55.000 m² winkelruimte met meer dan 35 winkels. Het centrum richt zich in het bijzonder op consumenten uit de Bondsrepubliek. Nadat eind 2021 de ingrijpende renovatie van de voormalige Praxis Megastore werd afgerond, is HighBrook Investors begin dit jaar gestart met de ingrijpende renovatie van gebouw 4&5. Aansluitend krijgt het centrale gebouw TrefBox een nieuwe indeling.

Bij de verhuur aan JYSK, Buitenhof Tuinmeubelen en Carpetright werd verhuurder geadviseerd door Everglow Real Estate en werd Buitenhof Tuinmeubelen bijgestaan door Retail Scouts.

img
Redacteur
Profiel