Pim van Os wordt commercieel manager bij Kadans Science Partners

Pim van Os (30) treedt met ingang van 1 december in dienst bij Kadans Science Partner als commercieel manager. Hij gaat zich bezig houden met de kennisintensieve vastgoedportefeuille binnen Kadans.

In die rol verzorgt hij enerzijds de contacten met belangstellende bedrijven en huurders op de Novio Tech Campus in Nijmegen. In deze gebouwen zijn veelal spin-off bedrijven van kennisinstellingen en jonge bedrijven gehuisvest die willen doorgroeien binnen een incubator.
Anderzijds zal Van Os zijn bijdrage leveren aan de groeidoelstelling van Kadans en zich focussen op de overige science parks in Nederland.

Pim van Os heeft Vastgoed & Makelaardij aan Fontys Hogeschool gestudeerd, waarna hij werkzaam is geweest bij Bedrijfsmakelaar Strijbosch Thunissen in Nijmegen. Hij is dan ook goed bekend in deze regio.

Kadans Science Partner is ontwikkelaar en belegger van commercieel vastgoed, en richt zich op het accommoderen van kennisintensieve technologische bedrijven en instellingen door ontwikkeling, realisatie en beheer van specifieke gebouwen. Deze gebouwen bieden multifunctionele ruimten, voor gebruik als kantoor, laboratorium, cleanroom en (pilot) plant. Kadans Science Partner is met name actief voor bedrijven en instellingen binnen de gebieden van het Topsectorenbeleid.