Winkelcentrum Stadshagen geheel verhuurd

ZWOLLE - Het nieuwe winkelcentrum Stadshagen in de gelijknamige wijk in Zwolle is nagenoeg geheel verhuurd. Trekkers voor de circa 11.000 m[sup]2[/sup] bvo zijn onder meer Albert Heijn, C1000 en Hema. Het winkelcentrum wordt 27 oktober 2004 door projectontwikkelaar ING Real Estate, eigenaar Corio en de gemeente Zwolle geopend.

ZWOLLE - Het nieuwe winkelcentrum Stadshagen in de gelijknamige wijk in Zwolle is nagenoeg geheel verhuurd. Trekkers voor de circa 11.000 m2 bvo zijn onder meer Albert Heijn, C1000 en Hema. Het winkelcentrum wordt 27 oktober 2004 door projectontwikkelaar ING Real Estate, eigenaar Corio en de gemeente Zwolle geopend.

Met winkelcentrum Stadshagen wordt het winkelaanbod in Zwolle met 11.000 m2 bvo uitgebreid. Het centrum, met 36 winkels, richt zich primair op de circa 15.000 inwoners van de wijk Stadshagen en secundair op de 10.000 omwonenden uit de gemeenten Hasselt en Zwartsluis. Stadshagen geldt als een 'boodschappencentrum-plus'. Naast de twee supermarkten en de Hema komen er vestigingen van winkelketens als Scheer & Foppen (bruin- en witgoed), Bart Smit (speelgoed), Blokker, Kruidvat, Zeeman en Aktie Sport. Daarnaast zijn diverse units verhuurd aan lokale ondernemers. Slechts één winkelunit was per ultimo september nog niet verhuurd.