Cushman & Wakefield benoemt Dennis Leib als Head of Hotel Transactions Benelux

Cushman & Wakefield heeft Dennis Leib (46) aangesteld als Head of Hotel Transactions voor de Benelux.

Leib, werkzaam vanuit het kantoor in Amsterdam, brengt specialistische ervaring en een uitgebreid netwerk mee. Hij is afkomstig van het Amsterdamse Sircle Collection (eigenaar van de merken Sir, Max Brown en Park Centraal) waar hij als Acquisitions Director verantwoordelijk was voor transacties van nieuwe hotels in Nederland, maar ook in andere Europese markten als Barcelona, Wenen, Lissabon, Milaan en Ibiza.

Eerder werkte Leib acht jaar in het Nederlandse Capital Markets team van Savills, waardoor hij een uitgebreide kennis heeft van de lokale makelaardij, commercieel vastgoed en de hotelwereld. Hij heeft een MBA in International Hospitality Management.

Ed Fitch, Partner, EMEA Hospitality Capital Markets, zei: ‘We zijn enorm verheugd dat Dennis, met zijn enorme ervaring in hoteltransacties en -ontwikkeling, zich bij ons voegt om onze voortdurende groei in de Benelux te begeleiden. Naarmate de vraag toeneemt, wordt internationaal kapitaal steeds meer aangetrokken door de Benelux-markten.’