Oval Tower in Amsterdam volledig verhuurd

Deka Immobilien heeft met Tribes een nieuwe huurder binnengehaald voor de Oval Tower in Amsterdam Zuidoost. De overeenkomst heeft betrekking op circa 2100 m² en 20 parkeerplaatsen.

Het pand maakt deel uit van de portefeuille van het vastgoedfonds 'Deka-Immobilien Europa'.

Nieuwe huurder Tribes biedt kantoren, ontmoetingsruimtes, vergaderzalen en werkplekken, uitgerust met high-tech materialen en voorzieningen om het leven van de gebruikers te vereenvoudigen, zoals een stomerij en een schoenmaker. Andere locaties van Tribes zijn onder andere Amsterdam Amstel, Amsterdam Zuidas, Den Haag, Rotterdam, Capelle aan de IJssel, Utrecht, Eindhoven en Brussel.

De Oval Tower (24.000 m²) ligt aan De Entree 99-197 in Amsterdam. De nieuwe huurovereenkomst heeft betrekking op de gehele 11de en 15de verdieping van het pand, met deze transactie is de Oval Tower volledig verhuurd. 

Mans Vroom, Associate Director Agency bij Savills Nederland: 'Een van de belangrijkste huurders van de Oval Tower is Palo Alto Networks, een snelgroeiende cyber-security aanbieder. Savills ziet een toenemende vraag naar flexibele kantoorconcepten in de Amsterdamse markt, die de groei van bedrijven zoals Palo Alto kunnen faciliteren, met een hoge mate van flexibiliteit.'

Savills adviseerde verhuurder Deka Immobilien. De verhuur van Oval Tower is een collegiale samenwerking van JLL en Savills.